CYBER20SOC

"Besteed uw cyber security uit en geniet

van een veilige IT en OT omgeving!"

texture-background.jpg

“Wij dragen uw 'last' van cyber security en u heeft het gemak (de lusten) van veilig en ontspannen werken!”. Creëer samen met ons een veilige cyberbeweging binnen uw organisatie! Met onze Cyber2.0SOC oplossing kunnen kleinere MKB'ers (maar ook de grotere) hun dagelijkse cyber security veilig stellen door dit aan ons uit uit te besteden. Onze SOC beheert 24/7/365 en monitort en beveiligt iedere IT en OT omgeving. Met onze SOC oplossing kunnen organisaties zich 100% focussen op hun eigen kernactiviteiten zonder dat ze afgeleid worden, en email, internet en cloud 'veilig' in gebruik zijn binnen het bedrijf. Men kan kiezen uit een Platinum, Goud en Zilver abonnement. Dit is afhankelijk van de bedrijfsgrootte en haar cyberbehoeften.

 

Zie onderstaande interessante clip (4 min) over hackers die tot grote frustratie door een SOC buitengesloten worden. Met dank aan Capgemini die deze clip heeft gemaakt. Capgemini biedt SOC's voor alle grote ondernemingen wereldwijd.

Over onze SOC:

We bieden een totale verdediging tegen alle bestaande, nieuwe en onbekende cyberaanvallen binnen en buiten het netwerk van uw organisatie! Dus zowel voor thuiswerkers (Working From Home - WFH) als voor alle medewerkers binnen de organisatie. Email: cyber20soc@syntyche.eu.

Een aantal onderdelen van onze SOC:

  1. Monitoring van alle gebruikte software en processen op alle devices

  2. Inventarisatie van nieuwe software en processen

  3. Analyseren van actieve software en processen om nieuwe processen te identificeren

  4. Monitoring van alle bewegingen (data/info) die computers en componenten in- en uitgaan

  5. Analyseren en aanleren van gedrag, met als doel slimme alerts te geven

  6. Communicatie met de klant via goedgekeurde communicatiekanalen afhankelijk van de zwaarte van de alerts (zie SLA tabel)

  7. Assisteren met aanbevolen remediation (herstelstappen) van de gedetecteerde bedreiging

  8. Uitvoeren van forensisch onderzoek