Hackathon.jpg

Inschrijven voor de Hackers Challenge doe je hier!

wavy-layers-black-paper-background.jpg

Doe mee op woensdag 21 april aan de internationale, online Hackers Challenge 2021. Duizenden hackers over de gehele wereld zullen proberen Cyber2.0 te hacken. Deelnemers komen uit Noord Amerika, Afrika, Australië, Europa, Midden Oosten, en Japan. Er valt een groot prijsbedrag te winnen voor die hacker die de diep verborgen file van de server weet te kopiëren.  

Op de dag zelf vinden er online thema-gesprekken plaats met verschillende en interessante gastsprekers, demonstraties en beantwoording van vragen. Ook wordt er een poll afgenomen. De Challenge wordt in de Benelux live via Zoom gecoördineerd door SYNTYCHE bv en in Israel door Cyber2.0/Integrity. De gastheren zullen zijn: David Rakers (SYNTYCHE); Sneer Rozenfeld/Erez Kaplan (Cyber2.0) en Ronen Taieb (Integrity). De Kick off is om 13:00 uur CET en we sluiten af om 18:00 uur. Hierna worden de resultaten bekend gemaakt. Registreren? info@cyber2.0.com of via het onderstaande online formulier. U ontvangt dan het programma en inlogggevens. 

 

Op 21 april zal er een after math plaatsvinden en waar we vragen zullen beantwoorden van geïnteresseerden organisaties en andere partijen. 

Teaser (NL)

Uitleg over de Hackers Challenge 2021

Wat zeggen de internationale TV networks NBC en CBS over de afgelopen Hackers Challenge

Cyber 2.0 USA Hackers Challenge

in GTRI Atlanta USA

David Rakers legt uit over

de Hackers Challenge 2021

Wil je mee hacken? Je bent student, hacker? Pentester of anders? Klik op de onderstaande button. Je wordt dan ingeschreven en ontvangt dan alle gegevens! We ontmoeten je graag op 21 april vanaf 12:00 uur!

Onze challenge omvat computers en servers en geconfigureerd voor het delen van bestanden. Geen andere speciale configuratie! Er zijn geen firewalls, antivirus- of andere verdedigingsprogramma's geïnstalleerd. Het enige verdedigingsmechanisme is Cyber ​2.0
Hackers krijgen:

  • toegang via internet

  • een gebruikersnaam

  • een wachtwoord voor de computers en servers die aan de challenge deelnemen

 

Het enige wat hackers hoeven te doen is toegang krijgen tot een van te voren bepaalt bestand en om deze te kopiëren van de fileserver!

© 2018 - 2021 SYNTYCHE BV | Onze Missie: "Dataveiligheid en Controle voor Mens & Organisatie"

  • Linkedin
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon